ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ – електрична енергија
 
5.2.2018. године донета је одлука о покретању поступка јавне набавке електричне енергије за 2018. годину link.  
 
Конкурсну документацију за набавку електричне енергије можете преузети са link-a.

САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ

sznp7Ученици шестог и седмог разреда обележили су акцију под називом Сат за нашу планету, коју су уједно посветили и Добрици Ерићу, дечјем песнику. Вече је симболично организовано под светлошћу свећа.

Сат за нашу планету највећа је светска глобална акција у којој милиони људи, институције, компаније и многе организације, гасе светла на сат времена, што има за циљ подизање свести о потреби предузимања разних активности у вези са климатским променама.

Опширније...

ИЗВАНРЕДНИ УСПЕСИ НАШИХ ФИЗИЧАРА

isak-njutn-jabukaНаша школа из године у годину ниже успехе на разним такмичењима и то на свим нивоима. Овог пута смо оборили и лични рекорд!
На Окружном такмичењу из физике, одржаном 16. марта 2019. године, наши ученици су заиста заблистали својим знањем. Њихова имена красила су врх табеле. Годинама уназад није запамћено да се из једне школе пласирало 13 ученика на Републички ниво такмичења. Никада се до сада није десило да из једног одељења иде четворо ученика, као ни да се исте године пласирају брат и сестра.

Опширније...

ТРАДИЦИОНАЛНО УСПЕШНИ ХЕМИЧАРИ

1250px-Periodic table large-sr.svgИ ове школске године ученици ОШ „Милица Павловић“ били су веома успешни и наставили су традицију низања изузетних резултата на такмичењима из хемије.

Опширније...

ШЕСТИ ДАН ФЕСТИВАЛА

nnsdПоследњи дан Фестивала школског позоришта обележиле су две духовите представе. Првом су се представили ученици ОШ „Владислав Петковић Дис“ из Заблаћа, тачније чланови рецитаторско-драмске секције: Андреа Аџић, Ана Милутиновић, Милош Сатарић, Јефимија Јовановић, Татјана Ђаковић, Стефан Милуновић, Милица Лукић и Наталија Грујанац. Они су направили духовит осврт на типичне проблеме пубертетлија и њихове средине драмским комадом Ударио ме пубертет у главу, који је припремљен на основу одломака из истоимене књиге писца за децу Роберта Такарича. Адаптацију за сценско извођење урадила је наставница српског језика Зорица Ђаковић.

Опширније...

Још чланака...