28. SonS вебинар
Представљање победничких пројеката
са првог националног
Science on Stage фестивала

            У четвртак, 25. новембра 2021. године, од 17.00 часова, у оквиру циклуса Примери најбољих STEAM наставних пракси у Србији, биће представљена два победничка пројекта са првог националног SonS фестивала. Један од предавача је наша колегиница Биљана Ускоковић Брковић.

Организатори вебинара заинтересованим наставницима омогућавају право да стекну званични сертификат за стручно усавршавање унутар установе, потпуно бесплатно. Након одржаних предавања, полазници вебинара имаће могућност да са ауторима победничких пројеката попричају путем апликације Google meet и питају их све што их интересује како би унапредили свој наставни приступ.

Пријава се може извршити путем линка:

https://sons.institut.edu.rs/2021/11/19/nastavljamo-sa-predstavljenjem-pobednickih-projekata-sa-prvog-nacionalnog-sons-festivala/

Опширније...

ДАН ШКОЛЕ УЗ МЕРЕ ПРЕДОСТРОЖНОСТИ

ОШ Милица Павловић” Чачак обележила је 84 године постојања и врло успешног рада.

Прво школско звоно зачуло се 17. октобра давне 1937. године. Народна школа војводе Степе неколико пута је мењала своје име. Априла 1954. названа је Основна школа Милица Павловић” по професорки књижевности, народном хероју из Другог светског рата. Од постанка до данас, неколико је пута дограђивана и уређивана, ширила се и расла уз бројне генерације ученика од којих су многи постали изузетно успешни људи.

Опширније...

ОБЕЛЕЖИЛИ СМО ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ

Дете је дете да га волите и разумете

dnUVODNA

Низом активности, од 4. до 10. октобра 2021. године, обележили смо Дечју недељу.

Опширније...

ОКТОБАРСКА КУЛТУРНА ШЕТЊА

osUVODNA

Дана 5. октобра 2021. године, одељења III/4 и III/5 посетила су музеј, цркву и Уметничку галерију „Надежда Петровић”.

Опширније...

СВЕЧАНА ДОБРОДОШЛИЦА ЗА НАШЕ КОШАРКАШЕ

sdnkUVODNA

Стручно веће за физичко васпитање потрудио се да приреди свечани дочек за наше кошаркаше и њиховог тренера, наставника Срђана Раденовића, након успеха који су остварили на Школаријади, светском првенству ученика основних школа.

Опширније...

Још чланака...