ПРИЧЕ О СВЕТОМ САВИ

POSS1У недељи обележавања Савиндана у ОШ „Милица Павловић” Чачак, у петак, 24. јануара 2020. учитељица Гордана Дамљановић и школски библиотекар Биљана Лукић одржале су угледни час „Приче о Светом Сави”.

Опширније...

СТОПАМА СВЕТОГ САВЕ

 Угледни час српског језика у оквиру Светосавске недеље

SSS7У петак, 24. јануара 2020. године, наставнице српског језика Бојана Никшић и Маријана Трифуновић организовале су угледну активност у својим одељењима осмог разреда у оквиру Светосавске недеље у школи.

Опширније...

ЧЕТВОРЕ ОЧИ ЗА ДУХОВНО И ТЕЛЕСНО ЗДРАВЉЕ

Промоција Еко календара у оквиру Светосавске недеље

ОШ Милица Павловић

EK1Срби су до Светог Саве мрак из куће избацивали карлицама. Он их је научио да отварају прозоре. Али их је научио и нешто више: како да отварају прозоре на себи и избацују мрак из себе. То је најзначајнији прозор који је наш народ створио у историји.   

Матија Бећковић

У четвртак, 23. јануара 2020. године, у Регионалном центру Чачак одржана је презентација Еко календара, под називом „Четворе очи за духовно и телесно здравље”. Програм је реализован као угледна активност у оквиру Светосавске недеље у ОШ „Милица Павловић”.

Опширније...

ИСКОНИ БЕ СЛОВО – У ПОЧЕТКУ БЕШЕ РЕЧ

Угледничас српског језика у оквиру Светосавске недеље

UPBR nЈедна у низу активности у оквиру Светосавске недеље био је угледни час српског језика у одељењима седмог и осмог разреда под називом Искони бе слово – У почетку беше реч, који је одржала наставница Оливера Крупеж у уторак, 21. 1. 2020. године.

Опширније...

2020. plakat-page0001