Чачак, Србија
Понедељак - Петак 7:30-19:30

Велики успех наших гимнастичарки

Након вишедеценијске паузе одржано је Општинско такмичење у спортској гимнастици, чиме је наша школа пружила подршку Савезу за школски спорт и дала допринос популаризацији овог спорта. Наша школа била је домаћин такмичења и угостила такмичаре и колеге из једанаест основних школа у општини. Ученице наше школе тада су освојиле прво место у три категорије: девојчице I–IV разред, девојчице V–VI разред, девојчице VII–VIII разред.

У среду, 8. марта 2022. одржано је Окружно такмичење. Пласман у екипној конкуренцији, у све три категорије, освојиле су ученице ОШ ,,Милица Павловић”. Свакодневни вишечасовни тренинзи, припреме кроз часове секције и сарадња са колегама и родитељима допринели су да наше ученице остваре овај велики успех и пласирају се на Републичко такмичење.

Републички ниво такмичења одржан је у Костолцу, 14. априла 2022. Наша школа учествовала је са две екипе у конкуренцији I–IV разред и V–VI разред, јер је трећа екипа у последњем тренутку остала некомплетна због болести једне ученице, па су наше гимнастичарке наступиле у појединачној категорији. Најмлађе гимнастичарке освојиле су екипно пето место, а девојчице у категорији V–VI разред шесто место.

Честитамо нашим сјајним гимнастичаркама и њиховој наставници Јелени Грујанац на оствареном успеху на државном првенству и желимо им успех на даљим такмичењима.