РЕКРЕАТИВНА НАСТАВА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

rn19Сваке године се на рекреативној настави проведемо сјајно, али ова година је била посебна. Заједно са осталим одељењима, сва четири разреда плаве смене, 25. маја, кренули смо у незаборавну авантуру, пут Врњачке Бање.
Рекреатор је био занимљив, а ми смо уживали слушајући његове поучне приче. Собе одличне, таман за наше вечерње седељке. Храна је била јако укусна, али се нико није усудио да тражи додатак! Волели смо да идемо у шетње које су увек биле забавне, али и дуге. Са рекреатором смо посетили разна места, а нека од њих су нас подсетила на историју нашег народа.

Један дан је био предвиђен за обилазак разних извора лековитих вода. Укус није био баш пријатан, али смо ми скупили довољно храбрости да их пробамо. Путовали смо возићем и дивили се природи која нас окружује. Весело смо махали људима и поздрављали их на различитим језицима. Посетили смо и замак Белимарковић и уживали у разгледању разних уметничких дела.
Наравно, са путовања донесете сувенире, а нама су вешти трговци и многобројне тезге помогли да се кући вратимо пуних руку.
На овој рекреативној научили смо много тога, забавили смо се и с поносом изјављујемо да нам је ово било најлепше дружење.

Елена Петровић, Теодора Драмићанин
и Александар Јовашевић IV/4

rn1

rn2

rn3

rn4

rn5

rn6

rn7

rn8

rn9

rn10

rn11

rn12

rn13

rn14

rn15

rn16

rn17

rn18