10 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПОДУЖЕНОГ БОРАВКА У НАШОЈ ШКОЛИ

pb11Осмог децембра, 2008. године, почео је са радом продужени боравак у нашој школи. Тада је оформљена прва група од 30 ученика, чији је број данас, након 10 година, знатно већи.

Поводом једне деценије рада, учитељице Сања Лазовић и Ивана Бајовић организовале су у петак, 7. 12. 2018. године, приредбу, у којој су учествовали ученици који данас похађају продужени боравак, али и они старији, који су некада у њему боравили. У препуној свечаној сали ученици су заблистали кроз своја глумачка, рецитаторска, музичка и плесна представљања и доказали да се у продуженом боравку, поред рада домаћих задатака и обављања школских активности, уз велики труд учитељица и деце, постиже и неговање талената, али и забава и драгоцено дружење. Гледаоци су уживали у филму који је презентовао неке од свакодневних активности, у плесним тачкама најмлађих ученика, хорском извођењу, представљању ученика на крајње духовит начин, кратким драматизацијама о одговорности и обавезама ученика, али и првим љубавима. Имали смо и част да чујемо искуства два средњошколца, бивша ученика наше школе, који су били у првој групи продуженог боравка пре 10 година.
Програм су водиле Нина Матовић и Софија Симовић, ученице седмог разреда, које су, такође, велики део свог школовања провеле у боравку.

Чланови Новинарске секције

 

 

 

 

 

 

pb1

lepg1

pb2

lepg2

lepg3

lepg4

pb3

pb4

pb5

pb6

lepg5

lepg6

lepg7

lepg8

pb7

pb8

pb9

pb10

pb12

pb13

pb14