НАША ПРАВИЛА
ПРВИ ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОЈЕКАТ ОДЕЉЕЊА I/4

poI14Циљ нашег првог заједничког пројекта, који смо назвали Наша правила, био је да се деца уче поштовању правила, разликовању лепог и ружног понашања у свим ситуацијама, а не само у школи; да се подстакну на дружење, сарадњу и међусобно поштовање придржавањем заједнички договорених правила. Деци је овакав начин рада, рад у групи и пару, био веома занимљив и активно су учествовали у свим фазама пројекта.

Са својим другарима из одељења и учитељицом Лелом правила сам пројекат Наша правила. Прво смо причали о правилима. Учитељица нам је рекла да се понашамо лепо и да није добро да кршимо школска правила и било која друга.
Наш школски пројекат показује наше понашање, које је некад лепо, некад ружно. Највише ми се допало то што смо заједно радили. Неки другари су цртали, неки писали. Ја сам написала: Тешко другу без друга и славују без луга.
Учитељица је залепила наше радове на пано у облику кућице. Кућица представља нашу заједничку кућу, а то је наша школа. Нашу кућицу са правилима окачили смо на зид испред библиотеке.
Волела бих да опет радимо неки заједнички пројекат.

Ана Марија Ђорђевић I/4

poI1

poI2

poI3

poI4

poI5

poI6

poI7

poI8

poI9

poI10

poI11

poI12

poI3