СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

У понедељак, 3. септембра 2018. године, у свечаној сали наше школе, уприличен је дочек ученика првог разреда. Ове школске године уписано је 163 ученика првог разреда распоређених у 6 одељења. Традиционално, програм су припремили ученици четвртог разреда са својим учитељицама. Кратка, духовита и интересантна представа Вук Вучко полази у школу, где су главне улоге тумачили ученици прерушени у шумске животиње, носила је важну поруку будућим првацима, али и свим присутним гостима, да без другова и правих пријатеља не можемо, да би их требало неговати и стицати што више кроз живот. Уз веселе костиме шумских јунака и већ познате дечје песме, будућим првацима и њиховим родитељима помогли смо да се опусте и разоноде пре уласка у учионице. Одлазећи на први школски час, ученици су могли да уживају у паноима, посебно уређеним за ову прилику, а на којима је главни мотив била сова, симбол мудрости и знања.

Драги прваци, желимо вам успешну школску годину, лако стицање знања и незаборавне тренутке проведене у школи!

Учитељи првог разреда у школској 2018/2019. години су:

I/1

Душица Милисављевић

црвена смена

I/2

Горица Ђоковић

црвена смена

I/3

Светлана Опарница

црвена смена

I/4

Лела Петровић

плава смена

I/5

Гордана Перуничић

плава смена

I/6

Наташа Јовановић

плава смена

ОБРАЋАЊЕ ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ НА СВЕЧАНОМ ПРИЈЕМУ ПРВАКА

Драги ђаци прваци, поштовани родитељи и остали гости, добро дошли у Основну школу ,,Милица Павловић” Чачак.
Почетак сваког септембра у нашој школи означава радост учења, нових пријатељстава, одрастања у школи, а то је све посебно важно ученицима првог разреда који сваке године подмлађују школу, чинећи је лепшом и раздраганијом. Ми смо данас посебно срећни јер примамо нову генерацију најмлађих ученика, нови украс наше школе. Учинићемо све да се ђаци у школи осећају пријатно, срећно и задовољно.
Свима им честитам полазак у први разред и желим да стекну бројна знања у школи, да поштују своје учитеље и уважавају своје школске другаре. Родитељима желим да са пуно љубави и стрпљења прате школoвање своје деце, да успоставе добру сарадњу са учитељима и радницима школе, а учитељима честитам пријем нове генерације. Песмом и игром ће вас поздравити ученици четвртог разреда који су припремили забаван програм како би вам у игри и весељу протекао први дан у школи.
Још једном хвала што сте изабрали нашу школу и добро дошли!

Зоран Илић, директор школе

spp1

spp2

spp3

spp4

spp5

spp6

spp7

spp8

spp9

spp10

spp11

spp12

spp13

spp14

spp15

spp16

spp17

spp18