ПРАЗНИЦИ

Празници не би ни дошли ако нема маште, шишарки и празничног духа.
Потребно је само мало времена, жеље… и идеје саме долазе.

Креатори уређења биолошког кабинета су ученици који су на најлепши начин унели заједништво и добру атмосферу. Овог пута су у пару или групно правили украсе и оживљавали празничне ритуале, добро се забављали и пуно смејали.
Посебну радост празнику пружили су средњошколци – наши прошлогодишњи осмаци, својим доласком, порукама и сећањем на лепе тренутке проведене у нашем кабинету. Нема ништа лепше него видети младе људе који се радују и уживају на месту из кога су потекли.
„Ви нас учите да је љубав неухватљива као звезда падалица и стварнија од живота самог. Због вас смо бољи људи, због вас нас ране мање боле, због вас ходамо дигнуте главе. Дубоко и снажно заувек смо повезани прецима и наслеђем, бригом и васпитањем, оданошћу и најразличитијим догодовштинама кроз које пролазимо сваког дана. Док вас учимо, тешимо, лечимо, болујемо сваку вашу бол и страхујемо уместо вас, док желимо да вас заштитимо од суровог света и припремимо за самостални живот, ми вам дајемо све што имамо и више него што смо и сами добили. Јер ви сте наше друго име љубави.“
Да останете тако лепи, радосни и пуни маште…

Срећна вам Нова 2018.година!

https://bioteme.wordpress.com

praznici1

praznici2

praznici3

praznici4

praznici5

praznici6

praznici7

praznici8

praznici9

praznici10

praznici11

praznici12

praznici13

praznici14

praznici15

praznici16

praznici17

praznici18

praznici19

praznici20

praznici21

praznici22

praznici23