СВЕЧАНО СМО ДОЧЕКАЛИ ПРВАКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ!

Сваке године ученици четвртог разреда припремају приредбу за будуће прваке. Ове године смо, моји пријатељи и ја, са задовољством учествовали у припремама.

Кад нам је учитељица понудила да учествујемо у приредби која се органузује у част првака, са одушевљењем смо прихватили. Већ на првом састанку поделили смо улоге, а на следећем – почели са пробама. Све је текло по плану, мада није изгледало савршено! Један глумац данима није долазио на пробу. Чекали смо га, чекали – и дочекали! Од тада је све текло онако како смо желели.

У нашој предивној морској представи, принцезу Нађу глумила је Ина из IV6, храброг Кађу глумио је Јован из IV4, а дивног краља Павле из IV2. Улогу водитеља преузели су Антонина, Огњен, Наталија, Ивона Л. и Ивона М. Нашу представу употпуниле су три интересантне кореографије.
У понедељак, 2. 9. 2013. године, будућим првацима директор је одржао свечани говор и пожелео добродошлицу. Ми смо почели да рецитујемо, певамо, плешемо... Будући прваци били су одушевљени, а ми пресрећни кад смо видели њихова насмејана лица.
Задовољни смо што смо учествовали у овако дивној приредби. Овај дан ћемо памтити заувек, а надамо се да ће га памтити и наши будући прваци!

Милица Богдановић и Ивона Лазовић, IV7

 1- 1

1-2

1-3